<

Garn

 (365 varer)

Garn i mange varianter til strik og hækling

Strik har altid været en populær hobby og kreativ udfoldelse i hjemmet og fritiden. I de senere år, er strikke trenden bestemt ikke blevet mindre, og mange finder det lige så afstressende at gå i gang med at hækle og strikke, som at give sig til at læse en bog. Der findes mange forskellige strikkeopskrifter og hækleopskrifter på både hjemmelavet børnetøj, babytæpper, sjal, kurve, karklude, tøjdyr m.m.
Hos os finder du mange forskellige garn varianter, lige fra bomuldsgarn, uldgarn, akrylgarn, stofgarn m.m.


Bredt sortiment indenfor garntilbehør

Mangler du strikkepinde, maskemarkører, hæklenåle, garnskåle eller andet, så har vi et stort udvalg af tilbehør til garn. Du kan også finde hele DYI startsæt, så du nemt kan komme i gang med dit første hjemmesyslede projekt.

Mange typer af garn

Hos hobbyprodukter.dk har vi et kæmpe udvalg af forskellige typer garn, alt efter, hvad dit næste kreative projekt skal være. Med vores babygarn, kan du hækle og strikke de fineste stykker baby- og børnetøj i den blødeste kvalitet. Med vores uldgarn, kan du sørge for ikke at få kolde fødder, og med vores akryl- og bomuldsgarn kan du hækle og strikke figurer, huer, halstørklæder og meget mere.

Tilbage til toppen
Populære produkter i "Garn"
Gode danske mærker