<

Generelle oplysninger

Hobbyprodukter.dk

JUSTMORE K/S

CVR-nr. 32443036

Solvang 12

3450 Allerød

info@hobbyprodukter.dk

Tlf.: 8140 5537

 

Du accepterer hermed handelsbetingelserne ved at handle med Hobbyprodukter.dk.

 

Indgåelse af aftalen

 

1. En juridsk bindende aftale mellem dig og Hobbyprodukter er først indgået, når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Hobbyprodukter berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

2. Når du har afgivet en ordre hos Hobbyprodukter vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Hobbyprodukter.

 

Priser:

Hos Hobbyprodukter viser vi alle vores priser både ex. og inkl. moms.

 

Betaling:

Hos Hobbyprodukter kan du benytte følgende betalingsmåder:

Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron og MobilePay.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når hele din ordre er leveret, og vi tager ikke kortgebyrer på private kreditkort.

 

Konto:

Det er som erhvervskunde muligt at ansøge om konto med kredit hos Hobbyprodukter.

 

Betaling med faktura (kun for firma og offentlige)

Firma med CVR nummer har mulighed for få konto med kredit, dog bliver ordren først gennemført efter kreditgodkendelse.

Offentlige kunder med EAN nummer, har automatisk 14 dages kredit. Vi fremsender faktura efter ordren er leveret.

 

Leveringstid

Hos Hobbyprodukter modtager du din bestilling af lagervarer indenfor 1-3 hverdage efter afgivelse af din ordre.

Vi samarbejder med GLS omkring levering.

 

Modtager du ikke din pakke indenfor 2 dage

Er din pakke ikke modtaget indenfor de forventede 2 hverdage, bedes du kontakte vores kundeservice på telefon 8140 5537, eller ved at sende en mail til info@hobbyprodukter.dk

 

Transportskade / defekt produkt ved erhvervskøb:

Skulle der mod forventning være sket en synlig transportskade på den eller de pakker vi sender til dig, så er det vigtigt at du gør fragtmanden opmærksom på dette:

  1. Enten kan du modtage pakken med forbehold.
  2. Eller du kan åbne pakken mens fragtmanden ser på. Hvis indholdet har taget skade, skal du nægte modtagelsen af pakken, så fragtmanden tager den med retur til vores lager.

Modtager du pakken uden forbehold, og uden at undersøge om der er sket skade på produktet, så er det på eget ansvar, hvis der er sket en skade på produktet / produkterne som vi har sendt. Vi kan derefter ikke erstatte din levering.

Er skaden ikke synlig på pakken ved modtagelsen, har du stadig 8 dages reklamationsret.

 

Restordre

Vi opdaterer vores lagerstatus hver nat, så skulle den lagervare du har bestilt være gået i restordre inden du bestiller, bliver du kontaktet af vores kundeservice pr. mail omkring ny forventet leveringstid. Ønsker du ikke at vente til vi får varen på lager igen, er du naturligvis velkommen til at annullere din bestilling.

 

Leveringsomkostninger

Hobbyprodukter har fragtfri levering i hele Danmark ved køb for over 750,- kr. inkl. moms (ordre til Færøerne og Grønland tillægges ekstra fragt- og ekspeditionsgebyr, kontakt os for pris).

For at kunne holde vores lave priser på alle produkter, har vi følgende fragt- og ekspeditionstillæg:

 

Ved køb af varer for over 750 kr. inkl. moms

Leveres fragtfrit i Danmark

 

Ved køb af varer for under 750 kr. inkl. moms

Fragt- og ekspeditionstillæg på 48 kr. ex moms (60,00 kr. inkl. moms) 

 

 

Fejllevering fra vores side

Ved fejllevering fra vores side, bedes du straks udfylde denne formular, så vi hurtigt kan sende dig det korrekte produkt. Og vi afhenter naturligvis den forkert leverede vare, uden omkostninger for dig.

Har du derimod selv bestilt en forkert vare ved en fejl, så kan du selvfølgelig returnere denne vare og bestille en ny vare. Du betaler her selv for at returnere varen.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@hobbyprodukter.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, hvad end der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Hobbyprodukter

Solvang 12

3450 Allerød

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.

Du kan også fortryde købet, ved at give os besked enten pr. mail (info@hobbyprodukter.dk) eller telefon (8140 5537), og aflevere den personligt på ovenstående adresse, dog kun mod forudgående aftale.

 

Ingen fortrydelsesret

På varer, der er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eksempelvis specialdesignede logovarer.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Eventuel returnering af varer skal aftales med Hobbyprodukter, og være foretaget inden 14 dage fra fakturadato. Uden forudgående aftale vil varer ikke kunne modtages - kontakt derfor ALTID vores kundeservice først.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Ved returnering modregner vi en returneringsomkostning på 25%, samt omkostningen til afhentning af varerne.

Varen skal returneres i ubrudt og ubeskadiget originalemballage.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Hobbyprodukter

Solvang 12

3450 Allerød

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hobbyprodukter, JustMore K/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://hobbyprodukter.dk/ er Michael Petersen, medejer af Hobbyprodukter, JustMore K/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@hobbyprodukter.dk.

For mere information omkring vores persondatapolitik – læs her.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på telefon 8140 5537. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.Nævneneshus.dk

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Hobbyprodukter.dk

Solvang 12

3450 Allerød

Tlf.: 8140 5537

E-mail: info@hobbyprodukter.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ ____ _____ ____

 

Bestilt den: _____ _____ _____ _____ _____ _____

Modtaget den: _____ _____ _____ _____ _____ _____

 

Forbrugerens navn: ____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ ____ _____ ____

 

Forbrugerens adresse: ____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ ____ _____ ____

 

Dato: _________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.05.2024

Gode danske mærker